U zocht op: stroomgroep diesel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Bobinindus Power Systems

Rijksweg 77 -2870Puurs

Bobinindus Power Systems N.V. is reeds jaren gespecialiseerd in totaaloplossingen voor een breed spectrum aan behoeften op het gebied van energie en stroomgroepen en generatoren.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Bencorent

Polder 3 -2840Terhagen

Bencorent bezit hoogwerkers,schaarliften, vorkheftrucks en ga zo maar door.