U zocht op: stukwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grillet And Partners

Mechelsesteenweg 70 -1800Vilvoorde

Grillet and Partners kent een grote geschiedenis inzake draai- en freeswerken.

Mauquoy

Industrieweg 12 -2280Grobbendonk

Mauquoy is sinds 1875 specialist in medailles, awards, naamplaten, eretekens, stempels, signalisatie en industriële gravure. Standaardwerk of maatwerk, stukwerk of grote series, u kan steeds rekenen op een soepele en snelle behandeling.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Gion

Veldkant 4 -2550Kontich

ornamentiek, restauratie van stukwerk GION ORNAMENTIEK ornamentiek, restauratie van stukwerk

Decoda

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Decoda is gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk.Dit zowel voor kleine als grote series, alsook stukwerk. Hiervoor beschikt Decoda over een modern CNC machinepark.

Metaaldraaierij Moerenhout

Eikerlandstraat 64a -2870Puurs-sint-amands

Welkom op de site van Metaaldraaierij Moerenhout BVBA te Puurs. Al meer dan 40 jaar staan wij met ons gespecialiseerd team in voor alle soorten metaalbewerking, zowel in serie- als in stukwerk. Wij ontwerpen niet zelf maar voeren uw ideeën en ...

Ac Metalec

Berkenlaan 13 -1840Londerzeel

AC Metalec, gevestigd te Willebroek, is actief in het draaien en frezen van seriestukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series en dit tegen concurrentiële prijzen.Het bedrijf levert aan alle industriële sectoren.

Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.