U zocht op: tapijten reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Sauvage Decor

Lombardstraat 29-31 -1000Brussel

Tapis d'orient vente online, importation directe de Perse, Iran. Oosterse tapijten. Gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten uit Perzië. Sauvage Decor :: Tapis persan :: Perzische tapijten :: Bruxelles :: Sauvage Décor :: Brussel

S.t. Cleaning

Mutsaardlaan 75 -1020Laken

S.T. Cleaning is een jong groeiend bedrijf opgericht in 2008.Wij bieden uitstekende service en kwaliteit voor al uw schoonmaakopdrachten.Met onze jaren lange ervaring staan wij steeds tot uw dienst !

Iranian Carpet Company

Mechelsesteenweg 73 -1970Wezembeek-oppem

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Alga Clean

Hertogstraat 54b -1150Sint-pieters-woluwe

Zowel tijdens de week als in het weekend, transformeert ons ervaren personeel, uitgerust met specifiek materiaal, uw bouwterrein in een gebouw, lokaal of woning klaar voor de verwelkoming van zijn nieuwe gastheren.

B.s.c. Cleaning

Herrewegestraat 24 -1090Brussel 9

Schoonmaak en onderhoud van kantoren - Onderhoud van alle vloeren - Wassen van ruiten - Schoonmaak na werken - Facility management - Schoonmaak na waterschade, brand.

Elis Belgium

Industrielaan 145 -1070Anderlecht

Beroepskleding geeft in belangrijke mate uiting van uw merkimago. Het geeft de identiteit van uw onderneming weer en weerspiegelt in de ogen van uw klanten uw professionaliteit.

Dupont-drion

César Franckstraat 38 -1050Elsene

Home Cleaning Services te Elsene is uw schoonmaakbedrijf voor uw thuis, kantoor en hotel.

Must Cleaning

Rue De La Légère Eau 84 -1420Braine-l'alleud

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.