U zocht op: tapijten reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Persian Gallery

Hendrik Heymanplein 2 -9100Sint-niklaas

Clean Carp - Mister Kool´s

Victor De Langhestraat12 -2100Deurne (antwerpen)

Onze methode reinigt en vernieuwt uw tapijten, vasttapijt en meubelstoffen.Het innoverende bestaat erin dat wij de traditionele reinigsmethodes, welke traag, en dikwijls weinig doeltreffend zijn, niet gebruiken, maar een NIEUWE METHODE en een...

Icm Belgium

Nieuwe Baan 88 -9100Sint-niklaas

ICM Belgium is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Etablissementen B. Caster

Ijzerenleen 4-6 -2800Mechelen

van Caster - landscaping home - tapijten anno 1936. van Caster - landscaping home - tapijten anno 1936 - Jan Kath,Miri,Nomaden,Belgische collecties van Caster, vancaster, oosterse, oosterse tapijten, handgeknoopt, handgeknoopte tapijten, tapijten, de

Professional Concept Belgie

Belcrownlaan 14/9 -2100Antwerpen

Procobel is gespecialiseerd in het periodiek onderhoud van diverse vloersoorten. Procobel Vloeronderhoud, schoonmaal, onderhoud, duplex, pro step, tapijt, beton, natuursteen, linoleum, steentapijt, kunsttofvloeren, vloeren

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Gebr Goossens

Ferdinand Coosemansstraat 150 -2600Berchem (antwerpen)

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Talboom

Jozef Spiessensstraat(win) 8 -2880Bornem

All Cleaning

Kempenlandstraat 83 -2660Hoboken (antwerpen)

Ons schoonmaakbedrijf biedt een volledig pakket aan cleaning services waardoor wij uw professionele ruimtes optimaal onderhouden. Met onze diensten, zijn uw schoonmaakzorgen zo voorbij!

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Textielreiniger

Abdijstraat 86 -2020Antwerpen

Op zoek naar een droogkuis, wasserij of strijkdienst en u woont in de ruime omgeving van Antwerpen, dan kan U in een van onze winkels terecht.

Devomat Industries

Florent Geversstraat 31 -2650Edegem

Devomat Industries NV biedt u alle machines, producten en aanverwante artikelen voor de renovatie en behandeling van alle vloeren. Wij zijn sterk gespecialiseerd in de behandeling van parket en plankenvloeren.

One Facility Services

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

ACS GENERAL CLEANINGAlgemeen kantooronderhoud, éénmalige opkuisen, gespecialiseerdereinigingen & op-maat-gemaakte oplossingen