U zocht op: tapijten reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Liva

Schouwingstraat 43 -9032Gent

Liva Schoonmaakbedrijf bvba zorgt voor een kraaknette omgeving van oa. kantoren, residenties en parkings. Liva werkt met een vast team van uitstekend opgeleide vakmensen.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Donsatelier

Afrikalaan 289 -9000Gent

H aring g no grid we provide the best seating solutions by bringing movement and variation to the workplace chair, office, movement, workplace, seating, design, ergonomic, environment, quality, capisco, convetio, credo, h03, h04, h05, h09...

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Veronove Group

Brusselsesteenweg 368 -9402Ninove

In ons rijk gevulde gamma vind je natuursteentegels, maar ook cementtegels en tegels voor badkamer en terras. Interesse? Kom langs in de showroom of neem rechtstreeks contact op!

Sda Services

Antwerpsesteenweg 260 -9040Sint-amandsberg

schoonmaakbedrijven