U zocht op: taxi bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Tax

Kerklaan 70 -1830Machelen (brab.)

Taxibedrijf, taxidienst, personenvervoer

Taxi Rik

Voskapellelaan 85 -1930Zaventem

U zoekt personenvervoer per taxi ?Van en naar de luchthaven Zaventem.Vanuit Kortenberg en omstreken naar elke bestemming. Samen met onze meertalige,ervaren chauffeurs vormen wij een dynamische ploeg.

Taxi Cumps Jenny

Diestsesteenweg 485 -3010Kessel-lo

Taxi Jenny uit Leuven zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw verplaatsingen. Dankzij onze stipte service en bekwame chauffeurs bent u steeds tijdig op uw gevraagde bestemming.

Sprinter Europe

Tweelindendreef 61 -1850Grimbergen

Gespecialiseerd in koeriersdiensten en express transport met rechtstreekse spoedleveringen. Vandaag besteld = Vandaag geleverd!

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.

Taxi Safe

Streeklaan 30 -3060Bertem

Taxi Safe uit Leuven is een taxibedrijf actief in de regio Leuven. Al jaren is Taxi Safe een betrouwbare keuze voor taxivervoer in en rond Leuven.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

F.t.r.

Maalbeekweg 1-3 -1930Zaventem

Unitax is al meer dan 30 jaar actief op gebied van personenvervoer en limousine service met chauffeur. Unitax verzorgt het taxivervoer voor een groot aantal ondernemingen in geheel Vlaams-Brabant en Brussel.

Abritaxi

Kraaienweg 21 -1950Kraainem

België Limousine Services is ons autoverhuurbedrijf met chauffeur in Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge en het hele land.

Taxi Hendriks

Perksesteenweg 35 -1820Steenokkerzeel

Welkom bij Hendriks

Airport Taxi

Vaartstraat 56 -3000Leuven

Wij bieden luchthavenvervoer aan. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot acht personen.