U zocht op: taxi vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Taxi Rik

Voskapellelaan 85 -1930Zaventem

U zoekt personenvervoer per taxi ?Van en naar de luchthaven Zaventem.Vanuit Kortenberg en omstreken naar elke bestemming. Samen met onze meertalige,ervaren chauffeurs vormen wij een dynamische ploeg.

Airwin

Elsenbosweg 23 -3300Tienen

Bij afhaling op de luchthaven zal de klant niet moeten telefoneren bij aankomst, maar staan wij de klant op te wachten op de afgesproken plaats.Alle wagens zijn uitgerust met airco, gps, veiligheidsvoorzieningen ...

Taxi Safe

Streeklaan 30 -3060Bertem

Taxi Safe uit Leuven is een taxibedrijf actief in de regio Leuven. Al jaren is Taxi Safe een betrouwbare keuze voor taxivervoer in en rond Leuven.

Leuvense Taximaatschappij

Vengerstraat 68 -3360Bierbeek

Taxi Cordons is uw gespecialiseerde taxidienst te Leuven. Hiernaast zijn wij ook een koeriersdienst en kunt u bij ons terecht voor luchthavenvervoer en limoservice.

Abritaxi

Kraaienweg 21 -1950Kraainem

België Limousine Services is ons autoverhuurbedrijf met chauffeur in Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge en het hele land.

Taxi Cumps Jenny

Diestsesteenweg 485 -3010Kessel-lo

Taxi Jenny uit Leuven zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw verplaatsingen. Dankzij onze stipte service en bekwame chauffeurs bent u steeds tijdig op uw gevraagde bestemming.

Taxi Hendriks

Perksesteenweg 35 -1820Steenokkerzeel

Welkom bij Hendriks

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.