U zocht op: team building organisatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Eventboosting

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

Concept building, teasing campaigns & event management

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

The Oval Office

Mechelsesteenweg 271 -2018Antwerpen

Bij Guava werken ze met hart en zielaan uw evenementen en communicatie.Als klant werkt u met één enkeleprojectmanager, die het hele projectvan a tot z opvolgt.Snel, efficiënt en straigt-to-the point.