U zocht op: teambuilding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dewachter-dictus

Kerkstraat 6 -2570Duffel

3RI4EN is de ideale partner voor uw events. Nodig uw klanten of medewerkers uit in stijl. Wij bieden u een aparte zaal aan tot 60 personen. Hotspot voor uw draadloze internetverbinding.

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

De Hert

Berkenhofstraat 19 -2800Mechelen

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

A-sailing.be

Wijnegemsteenweg 39c -2970Schilde

Bij A-Sailing kan je terecht voor avontuurlijke zeiltochten, teambuilding events, incentives, unieke overnachtingen, zeillessen en opleidingen.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

The Oval Office

Mechelsesteenweg 271 -2018Antwerpen

Bij Guava werken ze met hart en zielaan uw evenementen en communicatie.Als klant werkt u met één enkeleprojectmanager, die het hele projectvan a tot z opvolgt.Snel, efficiënt en straigt-to-the point.

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.