U zocht op: teambuilding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Outward Bound Training Center

Kapucijnenvoer 217 -3000Leuven

Outward Bound België is, reeds sinds 1977, een vormings- en trainingcentrum omdat we geloven in het groeiproces van ieder mens. Dit groeiproces krijgt vorm in het contact met zichzelf en ieder ander. Welkom op de website van Outward Bound België

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Dpmc

Hulst(bin) 44 -3211Lubbeek

DPMC levert diensten aan in bedrijfsstrategieën en financiële ondersteuning. Langs de andere kant levert DPMC diensten in verhuur van immo en verhuur van auto`s.

Ichallenge

Mussenstraat 9 -3000Leuven

iChallenge organiseert sinds 2008 GPS-spelen in België en het buitenland. We sturen je op pad met een tablet voor een actieve, mysterieuze of ontspannende citygame in de stad of daarbuiten!

Face Theaction.be

Mechelsesteenweg 452 -3020Herent

FaceTheAction.be verhuurt materiaal voor Teambuilding, verjaardagsfeesten, jeugdbeweging activiteiten, etc.

Hercules Trophy Belgie

Hulstweg 3 -3140Keerbergen

Is het een teambuilding, een networking event, een klanten incentive, een familie dag Absoluut en nog veel meer dan dat. het is Hercules Trophy!

Stixn

Brusselsesteenweg 406 -3020Herent

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Bij STIXN hebben we wat je zoekt: nieuwe lasershooting arena met 2 verdiepingen, unieke competition escape rooms of fun boxing!

Digitraqz

Zeypestraat 26 -1910Kampenhout

De 6 racesimulatoren van DIGITRAQZ zijn uitgerust met deallernieuwste technologieën waardoor je je in eenechte raceauto waant.