U zocht op: technische dienst

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Language Service

Lange Winkelhaakstraat 26 -2060Antwerpen 6

Een vertaalbureau met een benijdenswaardige reputatie. Die stoelt voor een groot stuk op een kieskeurige wereldwijde selectie van haar medewerkers. Of zeg maar, taalgoochelaars

Aconcept Interim

Noorderlaan 50 -2060Antwerpen 6

A concept interim wil met zijn klanten (bedrijven alsook uitzendkrachten) een lange termijnrelatie opbouwen en met een kwalitatief doorgedreven service op een conceptuele manier een persoonlijke aanpak garanderen.

Solid Engineering & Consultants

Bredastraat 140 -2060Antwerpen

We ondersteunen bedrijven & consultants door de juiste match te maken tussen project en talent. Onze persoonlijke aanpak maakt ons een echte partner.

On(t)roerend

Oudesteenweg 87 -2060Antwerpen

Smidesign Cvba

Duboisstraat 50 -2060Antwerpen

NULL

Cbs Building Solutions

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen

CBS Building Solutions voorziet particulieren, kantoren, industriële ruimten en horecazaken van kwaliteitsvolle gietvloeren aan interessante voorwaarden.

Trb Industries

Bredastraat 119 -2060Antwerpen

TRB Industries is het Antwerps filiaal van BRB Groupe n.v. en is gevestigd in de havenzone van Antwerpen. We zijn actief op diverse terreinen: alle industriële isolatiewerken

Stabiplan

Duboisstraat 39 -2060Antwerpen

Stabiplan helpt haar klanten beter(e) technische installaties te realiseren. Hiervoor ontwikkelen we StabiCAD 8: innovatieve ontwerpsoftware voor de installatiebranche en technisch huisvestingsbeheer.