U zocht op: technische dienstverlening

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Con-pac Geel

Lammerdries 10 -2440Geel

Je denkt misschien dat staal niet wordt verpakt?Fout gedacht! Steel packaging is onze kernactiviteit.

Wimba

Lispersteenweg 75 -2530Boechout

Gecon

Zakstraat 30 -2235Hulshout

Gecon neemt de wettelijke verplichtingen van de IDPBW met betrekking tot de arbeidsveiligheid over van de kmo om deze in zijn naam te vervullen.Gecon brengt uw bedrijf in orde en houdt het ook in orde bij wijzigingen in de wetgeving.

Labasti

Beverdijk 72 -3150Haacht

TMS Homepage Opgericht in 1993 om technische diensten te verlenen in de kunststof verwerkende nijverheid. Technische storingsdienst en onderhoud: Speciaal voor machines en apparatuur voor kunststof verwerking. Mechanisch, hydraulisch, elektrisch & ko

Aluro Group

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Aluro Group is een dynamisch familiebedrijf, met een stevige verankering in Heist-op-den-Berg. De groep omkadert vijf andere vennootschappen en ondersteunt hen op gebied van administratie, planning, HR, marketing, IT en meer.

2-people Ict Services

Diamantstraat (hrt) 8 -2200Herentals

De core business van 2-People is het leveren van gekwalificeerde ICT professionals in verschillende domeinen en dit op time & material basis.De meest geschikte IT specialist op de juiste plaats op het juiste moment is onze missie.