U zocht op: technische groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Cartec

Lenniksebaan 1120 -1602Sint-pieters-leeuw

Opgericht in 1900, Cartec is de leverancier van transparante verpakkingen en deksels in PVC en PET voor de food en non-food industrie.

Grando

Rue Du Commerce 14 -1400Nivelles

Grando massin-mousse caoutchouc cellulaire élastomères- foam rubber elastomers celrubber elastomeren transformateur de mousse, caoutchouc cellulaire, transformateur de caoutchouc, moulage caoutchouc, découpe au jet d'eau, joint d' étanchéité, profilé en

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Beliform

Vorstlaan 153 -1160Oudergem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Kassa Devuyst

Halleweg 225 -1500Hal

Kassa Devuyst is de specialist in uw regio (Vlaams-Brabant en Brussel) op gebied van kassa`s (kassasystemen, kasregisters), horeca-software en kassabenodigdheden. Regionale dealer van topmerken als Casio & Untill.