U zocht op: technische koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

B.t.u.

Flikkersteert 1 -2980Zoersel

Deze site is van B.T.U. Airconditioning, koeling, warmtepomp, zwembaden, warmtekracht koppeling, ontvochtiging B.T.U. airco, airconditioning, koeling, btu, zwembaden, warmtepompen

Clima & Partners

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Wij zijn een dynamische KMO met 15 jaar werkervaring in sectoren zoals particulieren, handelaars, bedrijven en industrieën. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de ideale installatie verhouding prijs kwaliteit kunnen aanbieden.

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.