U zocht op: technische materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Cel Data Services

Stationsstraat 30 -1702Dilbeek

Bij CELDS doen we er alles aan zodat jij kunt schitteren. Want ICT draait in de eerste plaats om mensen en om creatieve oplossingen waardoor jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent: de wensen van jouw klanten invullen.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Unil Lubricants

Bergensesteenweg 713 -1600Sint-pieters-leeuw

Unil Lubricants is een smeermiddelenspecialist. nil Lubricants produceert meer dan 500 verschillende types oli?n en vetten

Beliform

Vorstlaan 153 -1160Oudergem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Conttech

Brusselsesteenweg 391 -1731Asse

Ubiqus Belgium

Olmenstraat 64 -1930Zaventem

Vertalingen naar alle talen. Uitsluitend native speakers. Systematische revisie. Alle domeinen: juridisch (incl. beëdigd en gelegaliseerd), technisch, commercieel, website, IT, medisch, financieel. Wereldwijd netwerk vertalers. Online www.ubiqus.be

Hyss

Brusselstraat 59 -1760Roosdaal

De Firma HYSS is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Teleclean

Boondaalse Steenweg 6 -1050Brussel 5

Teleclean is marktleider in het reinigen van informatica-en telefoonparken.Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak volgt Teleclean de technologische vooruitgangen op de voet om zijn klanten de meest veilige en innovatieve oplossingen aan te bieden