U zocht op: technische materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Central Auto

ItaliËlei 113 -2000Antwerpen 1

Central Auto is een technische handelsonderneming, actief in de toelevering van industriele benodigdheden. Industriele eindgebruikers vinden in Central Auto een partner voor de aankoop van hun technisch materiaal.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Fiberplast

Boomsesteenweg 690 -2610Wilrijk

Fiberplast is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Tecno Art

Industriezone Bosduin, Kwade Weide 13 -2920Kalmthout

straatmeubilair ;overkappingen , balustrades , fietsbeugels , zitbanken ..

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Fibrecount

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

Fibrecount Milieuadviesbureau en Laboratorium, asbestinventarisatie, asbest, asbestonderzoek asbestinventarisatie, asbest, asbestonderzoek asbest, asbestos, amiante, asbeste, amianto, vezels, désamiantage, fibres, fibers, asbestonderzoek, diagnostic