U zocht op: technische ondersteuning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Verotech

Fonteinstraat 1a -3000Leuven

VeroTech is an independent company that allows engineers to venture and grow in various project management assignments.

Cel Data Services

Stationsstraat 30 -1702Dilbeek

Bij CELDS doen we er alles aan zodat jij kunt schitteren. Want ICT draait in de eerste plaats om mensen en om creatieve oplossingen waardoor jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent: de wensen van jouw klanten invullen.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Emge Consulting

Pachtersdreef 69 -2580Putte

Hulp nodig op vlak van veiligheid, preventie en milieu?EMGE Consulting biedt advies, ondersteuning en training op maat van uw bedrijf.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Microson

Dobbelenbergstraat 103 -1130Brussel

Digitale simultaanvertaling apparatuur voor 20tot meer dan 1000 deelnemers, Grootbeeld projectie,geluidsversterking, verhuur van audiovisueel materiaal en technische ondersteuning op uw congres

Sertius

Rogierlaan 349 -1030Schaarbeek

De meeste milieu- en veiligheidsproblemen hebben een technische, juridische en organisatorische kant, waarvoor Sertius u een oplossing kan bieden. Een professionele ondersteuning door een multidisciplinair team van milieujuristen, -specialisten en ex

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Van Ameyde Belgium

Kunstlaan 20 -1000Brussel

Ons dienstenpakket omvat onder andere claims management, back-office ondersteuning, technische en transportschade-expertise, industriële taxatie, regres en audits.

Europrotector Belgium

Wetstraat 26 -1040Brussel 4

Ons dienstenpakket omvat onder andere claims management, back-office ondersteuning, technische en transportschade-expertise, industriële taxatie, regres en audits.

Telenet - Webhosting

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Onze Windows en Linux hosting is de professionele basis voor uw succesvol webproject. Het biedt opslag- en back-upruimte aan een betaalbaar vast bedrag. Onze shared infrastructuur geeft uw data en webite maximale bescherming en be