U zocht op: technische opleidingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Acta

Ruiterijschool 9 -2930Brasschaat

ACTA, het Antwerps Centrum voor Automatseringstechniek,erkend als sectorspecifiek opleidingscentrum voor de chemie,staat met praktijkgerichte opleidingen open voor iedereen,voor bedrijfsmedewerkers uit alle sectoren.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Adw Vertalingen

Middelsteveld 1 -2600Berchem (antwerpen)

Wij verzorgen al uw vertalingen, tekstcorrecties, taaltrainingen, tolkwerk en copywriting.Wij bieden u een oplossing voor alle Europese talen, alsook voor Chinees, Japans, Koreaans, Turks en Arabisch

Netwerk

Desguinlei 22 -2018Antwerpen 7

Netwerk is een jong en dynamisch ingenieursbureau, gespecialiseerd in de werving & selectie en projectstaffing van technisch toptalent voor productie- en toeleveringsbedrijven.

Aconcept Interim

Noorderlaan 50 -2060Antwerpen 6

A concept interim wil met zijn klanten (bedrijven alsook uitzendkrachten) een lange termijnrelatie opbouwen en met een kwalitatief doorgedreven service op een conceptuele manier een persoonlijke aanpak garanderen.

Ocb Vzw – Controle En Veiligheid

Koningin Astridlaan 60 -2550Kontich

Als keuringsorganisme staat OCB in voor uw veiligheidscontroles in de domeinen elektriciteit, hefwerktuigen en milieu.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Encerta

Kruisschanslei 72 -2550Kontich

Savantres

Roosten 26a -2242Zandhoven

Aquaflanders

Desguinlei 250 -2018Antwerpen