U zocht op: technische vertalingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aalsters Vertaalbureau

Paardendries 41 -9300Aalst

Bij ons kunt u zowel terecht voor beëdigde, juridische, wetenschappelijke, technische als commerciële vertalingen.Wij werken met professionele en ervaren vertalers die naar hun moedertaal en vakgebied vertalen.

Brussels Translation

Kerklaan 231 -1731Zellik

Op zoek naar kwaliteitsservice en gunstige voorwaarden?Vertalingen zoals u ze wenst en aangepast aan uw budget.De langste regels op de vertaalmarkt voor minder dan één euro!Snelle en vrijblijvende prijsofferte!

Challenge Partners

Thomas Vinaottestraat 18 -1030Schaarbeek

Challenge Partners is uw leverancier voor al wat tolken en seminaries betreft. Van tolkcabines tot AV apparatuur.

Paul Janssens

Louizalaan 146 -1050Brussel 5

Wereldtalen in het hart van EuropaIn het hart van Europa spitsen wij ons toe op helder, duidelijk en correct taalgebruik in alle wereldtalen en in alle vakgebieden.

Translati.eu

Peizegemstraat 138 B -1785Merchtem

Wij zijn gespecialiseerd in: Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans en Zweeds. Daarnaast doen we ook vertalingen van/naar andere talen (vb. Koreaans, Chinees, Thai, Arabisch, Turks, .)

Dynamics Translations

Molenstraat 118 -1700Dilbeek

We zijn een relatief klein maar uiterst dynamisch vertaalbureau.Het doel bestond erin zich te onderscheiden van de "massa-aanpak" van de grotere vertaalbureaus .

Tradverta

Bessenlaan 3 22 -1700Dilbeek

De kwaliteit van ons technisch, commercieel en wetenschappelijk vertaalwerk evenaart deze van courante standaardteksten, met echter als JOKER DE BOUWSECTOR.

Lingua Translations

Winkelstraat 58 -2890Sint-amands

Voor het vertalen van technische teksten heb je technische vertalers nodig. Technisch vertaalbureau Lingua Translations beschikt intern en extern over de benodigde expertise om uw technische teksten correct en adequaat te vertalen.

Axians Audiovisual Belgium

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Alle audiovisuele toepassingen & intergraties voor bedrijven, industrie, overheid en instellingen: Projectie & presentatieoplossingen, HD-videoconferentie, conferentiesystemen met simultane vertaling, stemsystemen, camera`s, zaalbeheersystemen (Crest