U zocht op: technologies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Proxtech International

Zakstraat 104 -9112Sinaai-waas

ProxTech levert verschillende oplossingen voor RFID-toepassingen en toegangscontrolesystemen.

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

I8c

Veldkant 33 A -2550Kontich

API Management is booming. Het i8c-team werkt met veel API Management-oplossingen.

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Team4talent

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Wij helpen grote bedrijven met gecompliceerde .NET-uitdagingen.

Technolec

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Technolec uit Temse is een value added distributeur van producten en componenten. Technolec heeft twee business Units: Industriële Data Communicatie en Power Products.

Dago

Engelselei 84 -2140Antwerpen

Dago biedt zijn klanten oplossingen op maat voor alle problemen betreffend: computer & data netwerk technologie, elektrische bekabeling, IT diensten, beveiligingssystemen en ook verwarming, ventilatie & air conditioning.