U zocht op: tegels kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Deschacht Doe Het Zelf

Antwerpse Steenweg 104 -9080Lochristi

Bij ons kan u terecht voor al uw doe-het-zelf activiteiten. Tuin, bouw, elektriciteit, werkkledij, sanitair … U kunt het niet zo gek bedenken of wij hebben het. Overtuig uzelf en breng ons een bezoekje !

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Machineland Lochristi

Ambachtenlaan 17 -9080Lochristi

Machineland

Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Vloer - Tegelwerken Tom Kegels

Kattestraat(kem) 8 -9170Sint-gillis-waas