U zocht op: tegels plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Codex - Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Exclusieve plaatsingssystemen voor de professionele tegelzetter. Van egalisatiemiddelen tot en met voegen, codex biedt echte tegelzetters een zo compleet mogelijk assortiment hoogwaardige plaatsingsproducten.

Chebie Productions

Edgard Gevaertdreef 10 -9830Sint-martens-latem

Behang- en papierrestauratiestudio

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

Tvg Algemene Vloer- En Tegelwerken

Kortrijksesteenweg 39 -9830Sint-martens-latem