U zocht op: tegels prijzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Bouwmaterialen Kerremans En Co

Oever 4 -2630Aartselaar

Bij Kerremans & Co nv vindt u alle bouwmaterialen aan interessante prijzen. Zowel aannemers als doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Pro-solution

Hospitaalstraat 22 -2850Boom

Wij hebben steeds een professionele slotenmaker beschikbaar. Wij hanteren transparante prijzen, werken enkel met kwalitatieve materialen en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Saninetto

Moerputstraat 4c -9160Lokeren

Saninetto is dé sanitairwinkel voor doe-het-zelvers en vakmannen. Wij bieden een ruim assortiment sanitair artikelen in alle stijlen en alle merken aan bodemprijzen Ook zijn we specialist in het volledig renoveren of ontwerpen van badkamers.