U zocht op: tegels voor vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

Aluvision

Clemence Dosschestraat 44 -9800Deinze

Innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standenbouw

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Codex - Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Exclusieve plaatsingssystemen voor de professionele tegelzetter. Van egalisatiemiddelen tot en met voegen, codex biedt echte tegelzetters een zo compleet mogelijk assortiment hoogwaardige plaatsingsproducten.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Balta

Franklin Rooseveltlaan 172 -8790Waregem

Dankzij de inspanningen van bijna 4.000 medewerkers wereldwijd staat Balta Group bekend als een professioneel en klantgericht bedrijf dat uitblinkt in de productie van tapijten en rugs voor residentieel en commercieel gebruik

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.