U zocht op: tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Technicel

Zone Reme 4 -2260Westerlo

Technicel staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.Wij brengen onze fabrikanten samen en laten producten testen in een systeem. Deze geteste systeemoplossingen bieden kwaliteit en zekerheid op al uw werven.

Heumatop

Heiweg 1 -2260Westerlo

Heumatop is al sinds 1955 gekend als een specialist in bouwmaterialen. De jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie wordt sterk gewaardeerd door de klanten.

Bouwwerken Dad

Jaak Lemmenslaan 53 -2260Westerlo

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Laenen Kris

Kromstraat 19 -2260Westerlo

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Bouwbedrijf Willems & C°

Nijverheidsstraat 26 -2260Westerlo

Al vele decennia ontwikkelt Bouwbedrijf Willems zich tot een betrouwbare bouwpartner voor uitdagende projecten. Nieuwbouw én renovatie. U bepaalt hoe ver u met ons in zee gaat: alleen ruwbouw,volledig afgewerkt of een tussenvorm.