U zocht op: tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


H.v. Tegels

Essensteenweg 12 -2950Kapellen

Wil je graag samen met ons bekijken hoe HV Tegels jou kan helpen bij de realisatie van je plannen? Bezoek onze showrooms, bel ons of mail ons en we maken graag tijd om samen de juiste tegel te zoeken.

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.

Bakx

Bosduiflaan 3 -2950Kapellen

Start This web page requires Javascript! Cette page web nécessite le Javascript! Diese Webseite benötigt Javascript! [] [Web Creator] [LMSOFT]

Dox Acoustics

Starrenhoflaan 43-04 -2950Kapellen

Dankzij onze vakkennis en onze jarenlange ervaring in de akoestische sector zijn we uitgegroeid tot specialist in het bieden van oplossingen voor zeer diverse akoestische problemen.

Wals

Koerspleindreef 41 -2950Kapellen

bSecure is a pioneer and industry leader in holistic security solutions designed to protect organizations' digital assets and mission-critical information from the growing threat of external attacks and internal misuse.

Steppa

Heizoomlaan 34 -2950Kapellen

Steppa neemt u mee op een passionele tocht door het naadloze landschap van verschillende vloerbekledingen op basis van kunstharsen. Wij zijn in staat voor praktisch iedere situatie de juiste vloerafwerking voor te stellen.

Valdipierre

Heidestraat 130 -2950Kapellen

Winkeler

Doornenlaan 18 -2950Kapellen

Bouwbedrijf J. Valckenborgh

Starrenhoflaan 5 -2950Kapellen

Vandaag kunt u beroep doen op Bouwbedrijf J. Valckenborgh voor ieder aspect van uw bouwproject: van advies tot ruwbouw, voor binnenschrijnwerk op maat en voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van onderneming, winkel of woonst.

Vergimmo

Antwerpsesteenweg 174 -2950Kapellen

Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten. Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten

Marmerwerken Verbaendert

Industrielaan 8 -2950Kapellen

Wij verwerken alle natuursteen , composiet, arduin. Keramische materialen kan u ook bij ons verkrijgen. Wij kunnen ook eventueel de plaatsing uitvoeren.

Eoluz

Starrenhoflaan 44 -2950Kapellen (antwerpen)

Eoluz ontwerpt, plaatst en onderhoud fotovaltaïsche installaties voor industrie, KMO en openbare besturen. Wij werken voor u een volledig energieproject uit op maat van uw bedrijf en geven advies op basis van uw verbruiksprofiel.

Pit-eiffage

Starrenhoflaan 27 -2950Kapellen

Voor industriële toepassingen, onderhouds- en betonwerken, werken wij met onderhoudscontracten op diverse werven zoals Bayer, Lanxess, BASF, Evonik-Degussa, Monsanto enz...