U zocht op: tegelwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Bouwonderneming Verboven - Reynders

Tervantstraat 33 -3583Beringen

Verboven-Reynders werd opgericht 1977 en is met meer dan 40 jaar ervaring een echte referentie in tegelwerken en renovatieprojecten

Swinnen Johan

Stokrooiestraat 73 -3560Lummen

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Beba

Oude Tiensebaan 89 -3460Bekkevoort

Zamex

Staatsbaan 76 -3545Halen

Uw partner in isolatie, tegel- en chapewerken voor particulieren en grote projecten. Zowel nieuwbouw als renovatie.Zamex beschikt over een eigen netwerk van planners, werfleiders en een vijftigtal vakmensen.