U zocht op: telecommunicatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nextel

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Bij NeXTeL krijgt u oplossingen van topmerken Alcatel-Lucent, NEC en Avaya. Qua degelijkheid en toekomstgerichtheid steken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Lcr Telecom

Ternesselei 330 -2160Wommelgem

Sinds de start in 1994 heeft LCR Telecom zich toegelegd op het aanbieden van kostenbesparende data- en telecom-oplossingen voor de professionele gebruiker.

Gibit Solutions

Ternesselei 229 -2160Wommelgem

De IT-wereld wordt steeds complexer. Bedrijven vechten tegen snel stijgende datacenterkosten, wildgroei van allerhande servers en een lange marktintroductie door logge infrastructuren. Raadpleeg IT consultant Gibit Solutions voor een ...

Securipoint

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Wij implementeren bij u hoogtechnologische beveiligingsoplossingen, waarin beveiligingstechnologie en telecommunicatie naadloos geïntegreerd zijn. Met een sterke focus op IP technologie is Securipoint uw partner in security.

Connexie

Vlasakker 21 -2160Wommelgem

Connexie, de grootste telecomsite van Nederland, brengt u dagelijks het laatste telecomnieuws, product reviews, vacatures en een compleet brancheoverzicht van de telecomsector. Connexie, de grootste telecomsite van Nederland