U zocht op: terminals

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Raepsaet Product Design

Affligemstraat 51b -1742Ternat

Wij ontwerpen en maken mechaniek voor electronische producten en apparaten die in kleine en middelgrote reeksen gebouwd worden.Praktisch eender welk onderdeel, los of samengebouwd, in metaal of kunststof kunnen wij realiseren. Je kiest maar: een ...

Keyware Smart Card Division

Ikaroslaan 24 -1930Zaventem

Voldoen uw terminal en betaalabonnementen nog aan uw behoeften?Zijn er intussen betere alternatieven beschikbaar?

La Systems

Brusselsesteenweg 208 -1730Asse

Met meer dan 20 000 ict en multimediaproducten beschikt lasystems over één van de grootste online catalogussen in de benelux met realtime voorraad alle

Kores Nordic Belgium

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Kores, groothandelaar in printing supplies, papierrollen en kantoormateriaal, biedt onder het gamma “Kores”: compatibele toners en inktjetcartouchen, etikettten/labels en klein buromateriaal. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Xximo

Pleinlaan 15 -1050Elsene

Xafax Belgium

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Xafax concentreert zich op de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van betaalsystemen, betaalautomaten en ICT oplossingen voor scholen, universiteiten, bibliotheken, overheden en bedrijven.

Keyware Technologies

Ikaroslaan 24 -1930Zaventem

Keyware (EURONEXT Brussels: KEYW) is a leading supplier of applications and services for electronic payment, customer loyalty and e-identity solutions and their related transaction management. Keyware is headquartered in Brussels, Belgium.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Zetes

Straatsburgstraat 3 -1130Brussel 13

Vertrouw op Zetes voor de optimalisatie van uw logistieke processen, met behulp van technologieën zoals barcodescanning en -printing, spraaktechnologie, chiptechnologie, etc. Of kent u ons misschien ook als fabrikant van de bijv. de eID kaart?

Trac

Leuvensesteenweg 52 -1932Sint-stevens-woluwe

Trac biedt u totaaloplossingen voor al uw telecom zoals, Proximus producten en diensten, telefooncentrales, Office 365, betaalterminals, etc.Daarnaast bieden wij ook installatiediensten, Track & Trace, car electronics, etc.

Horomeca

Oude Vilvoordsebaan 21 -1860Meise

Biometrische lezers, terminals, vingerafdruk scanners, maken deel uit van onze verkopps programma. Wij blijven nieuwe producten en nieuwe technologiën te integreren in onze gamma. En wij hebben niet alleen vingeradruk oplossingen, wij bieden ook ...

Beobank

Generaal Jacqueslaan 263g -1050Elsene

Beobank NV/SA is een Belgische bank die haar producten en diensten aanbiedt aan meer dan 450.000 particuliere klanten in 192 verkooppunten. Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank in Noord-Frankrijk.

Vemichron

Hogeweide 17 -1730Asse

VeMiChron biedt Tijdregistratie oplossingen aan voor de KMO. We hebben een breed gamma aan van tijdsregistratie producten en oplossingen, gaande van de prikklok, tijd- en datumstempels, RFID - en biometrische tijdregistratieterminals, ...

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...