U zocht op: terras

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Interpat

Herentalsebaan 59 A -2150Borsbeek

Wij zijn de specialist in antwerpen voor rolluiken, buiten-zonweringen, parasols, vliegenramen, raamdecoratie en gordijnen.

Dekeyser

Bredabaan 410 -2930Brasschaat

Vanuit Brasschaat plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in heel vlaanderen, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Natuursteen-van Landeghem

Houtbriel 12/14 -9140Temse

U kunt een ruime keuze aan graf- en gedenkstenen bekijken in ons showpark. Wij verwezelijken ook uw ideeën of ontwerpen een creatie naar uw wensen.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Bouwbedrijf Nagels

Jules Moretuslei 492 -2610Antwerpen

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Tuincentrum Lemmens

Pierstraat 12 -2840Rumst

HORTA - Uw partner voor tuin & dier ! Christmas World De dagen worden korter, het duurt langer vooraleer het licht wordt en het is al vroeg weer donker. Wij brengen graag wat licht in deze gure en donkere najaarsdagen. In verschillende Horta - vestig

Paft

Provinciesteenweg 683-687 -2530Boechout

Amos-immo

Nijverheidsstraat 16 -2570Duffel

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.