U zocht op: terrasoverkapping

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jos Wilms

Molsebaan 20 -2450Meerhout

Wilms heeft verschillende soorten rolluiken in zijn gamma en is thuis op alle markten wat zonwering betreft.

Harol Belgie

Industriepark 3 -3290Diest

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Op maat van uw wensen en gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid.

Aerts Construct

Mannenberg(s) 38 -3270Scherpenheuvel-zichem

Uitgebreide keuze met één constante: kwaliteit van eigen bodem! Contacteer ons en wij helpen u tot de juiste keuze te komen.

Wilms International

Molsebaan 20 -2450Meerhout

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Lsb Blokhutten

Zandbergen 109 -2480Dessel

LSB Blokhutten bouwt al 30 mee aan jouw geluk buitenhuis. We fabriceren houten tuinconstructies in ons eigen atelier en zorgen voor een vakkundige plaatsing met eigen mensen.

Harol Consyst

Industriepark 3 -3290Diest

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Op maat van uw wensen en gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid.

Van Gompel Bv

Donk -2400Mol

Van Gompel heeft een heel ruim aanbod. U kan bij ons terecht voor zonwering, garagepoorten, rolluiken, terrasoverkappingen, vliegenramen en automatisatie.

K-metaalwerken

Oude Steenovenweg 29 -3000Leuven

K-metaalwerken is een inox- en metaalverwerkingbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.