U zocht op: toegangscontrole

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Em Group

Entrepotstraat 33 -9100Sint-niklaas

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas, bestaat sedert 1980 en is vooral bekend voor zijn totaaloplossingen m.b.t. toegangscontrole, tijdsregistratie, personeelsplanning, productieopvolging, biometrie en CCTV camerabewaking. De firma telt zo’n 2000...

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Starnet

Grote Baan 124 -9100Sint-niklaas

Als een van de snelst groeiende one-stop-shops zorgt StarNet voor volledig geïntegreerde systeemoplossingen voor stadion- en evenementenbeheer, gebaseerd op de meest recente technologieën.

Starnet

De Grote Baan 124 -9100Nieuwkerken-waas

StarNet is een internationale vermaarde partner voor het beheer van toegangscontrole en cashloze betalingssystemen voor stadions en events.

Defendum Smart Security

Botermelkstraat 27 -9100Sint-niklaas

Defende Smart Security is een jonge onderneming met als doel innovatieve en slimme beveiligingstechnieken af te leveren (beveiliging, alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging)

Getec

Hemelaerstraat 21 -9100Sint-niklaas

Alarmsystemen fabricatie toegangscontrole systemen audiovisueel materieel audiovisuele realisaties videoproducties videobanden overzettingen videorealisaties lcdschermen videobanden conversie videobanden copies videobanden duplica, enz.

Argina Technics

Anthonis De Jonghestraat 50 -9100Sint-niklaas

Wij zijn een kwaliteitsvol gecertificeerd productiebedrijf van beveiligingssystemen met een eigen ontwikkelingsafdeling. Argina Technics is zo als bedrijf VCA-, BOSEC- én ISO-gekeurd. En daar zijn we trots op!

Almagates

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas