U zocht op: toestellen service

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Eurofeu

ChaussÉe De Tubize 479 -1420Braine-l'alleud

Verkoop en Onderhoud van brandblussers BENOR EN3Onderhoud, Verkoop en Installatie van brandhaspels EN671Rookmelders verkoop en installatieWaarschuwing en alarminstallatiesSignalisatie en evacuatieplannenOpleidingen brand

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt.

Presa

Brusselsesteenweg 558 -3090Overijse

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Medi - Invest

Georges Wittouckstraat 20 -1600Sint-pieters-leeuw

Medi-Invest verdeelt en onderhoudt toestellen van wereldmerken in laser- en lichttherapie, en ‘energy based devices’.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Neopost

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Neopost, uw partner voor documentbeheer en klantcommunicatie...

Lcd Service

Vijfhoekstraat 38 -1800Vilvoorde

Welk niveau van service u nodig heeft of wil, bespreken we graag met u.

Cardioservice

Steenweg Op Brussel 213 -1780Wemmel

CardioService is de grooste onafhankelijke leverancier van AED-toestellen in Belgi?. Voor elke omgeving kan u de juiste defibrillator vinden.

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Teleclean

Boondaalse Steenweg 6 -1050Brussel 5

Teleclean is marktleider in het reinigen van informatica-en telefoonparken.Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak volgt Teleclean de technologische vooruitgangen op de voet om zijn klanten de meest veilige en innovatieve oplossingen aan te bieden