U zocht op: totaalconcepten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


L & L Cmp

Voshonink 4 -2440Geel

Hoogstaande licht- en geluidsinstallaties voor concerten, theater, fuiven en bedrijfsevenementen. Technische ondersteuning van producties en evenementen. Leveren van podia, ontwerpen van lichtshows en uitwerking van een totaalconcept.

Cajun Queen Europe Bvba

Hazenstraat 21 -2440Geel

CAJUN QUEEN met roots in de zuidelijke Amerikaanse staten, brengt een totaalconcept binnen de horecawereld, nieuw in Europa, met eerste vestiging in Antwerpen! Cajun Queen Europe - Home

Dalia Products

Nieuwlandlaan 139 -3200Aarschot

Ons bedrijf werd opgericht in 1968 door Karel Van der Mieren en in 1995 voortgezet door zijn zoon Davy. Onze troeven: Een totaalconcept voor de hygiëne in bedrijfsgebouwen, scholen, woonzorgcentra, grootkeukens en horeca.

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.