U zocht op: totaalconcepten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


L & L Cmp

Voshonink 4 -2440Geel

Hoogstaande licht- en geluidsinstallaties voor concerten, theater, fuiven en bedrijfsevenementen. Technische ondersteuning van producties en evenementen. Leveren van podia, ontwerpen van lichtshows en uitwerking van een totaalconcept.

Imko Holding

Steenweg Op Turnhout 160 -2360Oud-turnhout

Miko Coffee Service levert daarom aan de Belgische "Out-Of-Home"-markt een totaalconcept inzake warme drankenvoorziening en vending.

Cajun Queen Europe Bvba

Hazenstraat 21 -2440Geel

CAJUN QUEEN met roots in de zuidelijke Amerikaanse staten, brengt een totaalconcept binnen de horecawereld, nieuw in Europa, met eerste vestiging in Antwerpen! Cajun Queen Europe - Home

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Eptechnieken

Neringstraat 10 -2360Oud-turnhout

epTechnieken bv is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Wij staan voor Totaalconcepten Elektriciteit en Energie (EPB) .

Vandersmissen Feestservice

Gelmelstraat 92 -2320Hoogstraten

Vandermissen Feestservice is zoveel meer dan catering. We bieden een totaalconcept, waarbij creativiteit en uniciteit voorop staan.

Miko Coffee Service

Steenweg Op Mol 177 -2300Turnhout

Relax…it’s Miko coffee. Miko Coffee Service biedt totaalconcepten voor heerlijke koffiepauzes. Dagelijks voorzien wij duizenden tevreden klanten (office en horeca) van koffie- en espressosystemen, koffie- en vendingautomaten.