U zocht op: traiteur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Reclips

Karel Oomsstraat 45 -2018Antwerpen

U zoekt de beste traiteurdienst voor uw familiefeest, huwelijk, bedrijfsfeest of welke andere feestelijke gelegenheid ook Dan bent u bij Reclips uit Antwerpen aan het juiste adres!

Magnus Catering & Consult

Moerstraat 49a -2970Schilde

Zoekt u een geschikte feestzaal in de buurt van Antwerpen? Dan bent u bij Traiteur Magnus zeker aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een prachtig herenhuis, gelegen aan de rand van Antwerpen, waar stijlvol ingerichte feestzalen zijn ...

Eventplanner Media

Paalstraat 246 -2900Schoten

Portaalsite voor de organisatie van bedrijfsevenementen

Rietgaard-de Wolk

Pullaar 245 -2870Puurs

De Rietgaard RIETGAARD-DE WOLK bvba catering, feestzaal, restaurant, feesten, feest, traiteur, traiteurdiensten, zaalverhuur, eten, vergaderingen, feestzalen, cateringservice, feestverzorging

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich

Traiteur Goossens

Abeelstraat 2 -2580Putte

Levering van warme soep,warme maaltijden en diëtenScholen-OCMW-GemeenschappenVanaf 1 pers.lijst dagmenu`s op aanvraagTraiteur feestaannemerEigen feestzalenHuwelijken-Ceremonies-BedrijfsfeestenFeestzalen De Lemenhoek tot 300 personen.

Traiteur Goossens

Abeelstraat 2a -2580Putte

Traiteur Goossens, levering van warme maaltijden aan huis:De maaltijden worden individueel warm geleverd in thermoboxen en dit tussen 10 en 13u.

Visspeciaalzaak De Maeyer

Vooruitgangsstraat 106 -2830Willebroek

Coquus

Achterbist 56 -2560Nijlen

Met Coquus kan u zorgeloos feesten in een door u gekozen omgeving!

DŽapotheose

Amerikalei 235 -2000Antwerpen