U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ivemar

Nijvelsesteenweg 729 -1500Halle

Ivemar is een belangrijke speler in transport en opslag van zowel geconditioneerde goederen als niet-geconditioneerde goederen die een speciale zorg of behandeling vereisen.

Euro Mex Plus Smets

Bedrijvenzone Machelen-cargo 741 -1830Machelen (brab.)

Euro-Mex Plus is een internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Euro-Mex Plus verzorgt voor de meest uiteenlopende branches het vervoer van goederen door heel Europa. Dat doen we betrouwbaar, snel en veilig.

Brussels Airlines

Ringbaan 26 -1831Diegem

Brussels Airlines biedt je zowel flexibele als low-cost tarieven naar meer dan 50 Europese bestemmingen. Bovendien hebben we dagelijks ook vluchten naar Moskou, Helsinki, Tel Aviv en Afrika. En dankzij de samenwerking met andere...

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Man Truck & Bus

Brusselsesteenweg 406 -1730Asse

MAN Truck & Bus n.v. is de Belgische invoerder van bedrijfswagens, touringcars en bussen van de merken MAN en Neoplan. Het verzorgt de invoer, verkoop, marketing en after sales van deze producten in België.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Transports Dandoy

Industriezone Asse 5 190 -1730Mollem (asse)

De familiale KMO Transports Dandoy werd opgericht in 1925 door Edmond Dandoy. Sinds haar oprichting concentreerde zij zich vooral op het transport van goederen. Deze kernactiviteit werd de laatste decennia aangevuld met een aantal ondersteunende..

Nassau Door

Denderstraat 29 -1770Liedekerke

Wie aan hoogwaardige industriele sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. NASSAU heeft ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU een van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche.

Aerzen Belgium

Arthur De Coninckstraat 11 -3070Kortenberg

Sinds 1864 heeft AERZEN hoogpresterende machines ontwikkeld voor de industrie. We zijn gegroeid tot een wereldwijde speler, die wereldwijd betrouwbare, hoogpresterende en energie-efficiënte blowers en schroefcompressoren levert.

Transport Lemaire

Ternat 225 -9402Ninove

Wij verzorgen uw transporten met onze plateauwagens naar de Benelux & Noord-Frankrijk. Onze huif -en coilwagens verzorgen dagelijks trafieken naar de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.