U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Easy Systems

Klaus-michael Kuehnelaan 3 -2440Geel

Easy Systems: Uw partner in interne transportsystemen en aluminiumconstructies op maat.

Group Gts

Bell-telephonelaan 2 -2440Geel

Onze hoofdactiviteit is het containertransport naar Duitsland,Frankrijk en Luxemburg, ook de transporten naar andere Europese landen behoren frequent tot onze opdrachten.

Internationale Transporten Walter Mertens En Co

Acaciastraat 23 -2440Geel

Welkom bij Edelbeton Kwaliteits Siermetselstenen naar ieders smaak X Nederlands|Français|Deutsch X Edelbeton n.v. - Molenberg 19, 2440 Geel - Tel: +32 (0)14 58 84 55 - Fax: +32 (0)14 58 22 02 - e-mail: info@edelbeton.com

Routa

Bell-telephonelaan 3 -2440Geel

Haventransport

Rematt

Acaciastraat 14c -2440Geel

Transcools

Rauwelkoven 4 -2440Geel

[ TRANSCOOLS GEEL] Transcools transcools,trans,cools,tanktransport,transport,olie,smeerolie,distributie,vloeistoffen,gasolie,diesel,steenkool,tankwagen,brandstoffen,

Ragos

Moestoemaatheide 13 -2440Geel

Veiligheidsadvies Thielemans

Bosakker 34 -2440Geel

Wij zijn een veiligheidsadviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in volgende domeinen:Veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen volgens het K.B. van 25/01/2001,ADR-veiligheidsadvies: transport van gevaarlijke producten

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Ineos Aromatics Belgium

Amocolaan 2 -2440Geel

De BP-groep is een van de grootste energieondernemingen in de wereld. De groep bezorgt haar klanten brandstof voor transport en energie voor verwarming en verlichting. Naast de productie en verkoop van ruwe olie en aardgas produceert BP chemicaliën,.

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Narviflex

Liesdonk 7 -2440Geel

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | productie van hijs-, hef- en transportuigen

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Sanigo

Zandstraat 60 -2440Geel

Welkom bij SANIGO WELLNESS - Jouw wellness partner voor zowel particulier en professioneel SANIGO WELLNESS - Wellness partner voor particulier en professioneel -

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Heylen Natuur- & Groenbedrijf

Schrans 23 -2440Geel

Heylen bvba, natuur- en groenbeheer. Heylen BVBA intropagina natuurtechnisch maaibeheer, maaien, natuurtechnisch grondwerk, grondwerk , natuurbeheer, landschapszorg, natuurontwikkeling, bosexploitatie, plaggen, heideterreinen, vennen, natuurterreinen

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Daemo Europe

Moestoemaatheide 15 -2440Geel

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Energie & Warmtetechniek

Roshoevendijk 7 -2440Geel

Energie & Warmtetechniek zal dan ook met de uiterste zorg en professionalisme uw installatie voorbereiden, uitvoeren en opvolgen zodat u lange tijd zal kunnen genieten van uw investering.

Buga Kempen

Antwerpseweg 84 -2440Geel

BUGA-AUTO, een begrip in de Belgische automobielsector sinds 1972, realiseerde haar groei door haar clienteel altijd centraal te plaatsen. U vindt onze vestigingen verspreid over de provincie Antwerpen.