U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


H.essers Wilrijk

Terbekehofdreef 19 -2610Wilrijk (antwerpen)

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

J En V Sneltransport

Terbekehofdreef 6-8 -2610Antwerpen

Zowel voor nationale als internationale (Europa) expressritten kunt U op ons rekenen.Vanaf oproep sturen wij zo snel mogelijk of volgens afspraak een gepaste wagen voor afhaling. Deze rijdt exclusief naar het gewenste leveradres.

I.c.t.l. Of International Consulting Transport & Logistics

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Transporten naar en van Centraal-Azie, Oost-Europa en Caucasus. Eigen groepagedienst naar de regio. Overmaat en gevarengoed, spoor- en wegvervoer.

Dockx Rental

Terbekehofdreef 10 -2610Wilrijk

Dockx Rental verhuurt personenwagens, bestel- en vrachtwagens, motoren, exclusieve auto`s, oldtimers, limousines, met of zonder chauffeur.

Emporia Invest Holding & Finance

Terbekehofdreef 10 -2610Antwerpen

Dockx Group bestaat uit een aantal onafhankelijke bedrijven die kwaliteitsvolle totaaloplossingen op maat aanbieden in deze bedrijfstakken:Verhuur van voertuigen, Nationale en internationale verhuizingen, Logistiek, expeditie, douane, weg

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Camss

Spoorweglaan 213 -2610Antwerpen

4sale

Pastoor Bauwenslaan 37 -2610Wilrijk

Gumani

Huisblokstraat 10 -2610Wilrijk

S&p-build

Heistraat 71 -2610Antwerpen

Indusafe

Dennenlaan 49 -2610Antwerpen

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen,signalisatie en meetapparatuur in functievan de veiligheid en het milieuhandschoenen, werkkledij, regenkledij,veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen,gelaatsschermen, veiligheidshelmen...

M.l.c.

Boomsesteenweg 427 -2610Antwerpen

O.r.a. Liften

Koornbloemstraat 148 -2610Antwerpen

Wij zijn uw specialist in het aanpassen en bouwen van liften volgens de laatste veiligheidsnormen en volledig op maat.

A&m R-bouw

Sint-camillusstraat 34 -2610Antwerpen

Ibike

Kernenergiestraat 71-73 -2610Antwerpen

We beschikken ook over een uitgebreide service afdeling, waar u zich kan aanbieden voor onderhoud en herstellingen aan uw fiets.

Euro-bearing Antwerp

Oversneslaan 52 -2610Antwerpen

Bij ons bestelt u niet minder dan 17.000 lagers uit voorraad. Van miniatuurlagers van 2 mm (d) tot grotere tonlagers van 2000mm (d). En staat de gepaste lager niet in onze catalogus? dan zoeken wij samen met u naar de gepaste oplossing.

Robsan

Jules Moretuslei 378 -2610Wilrijk (antwerpen)

Met een oplossing van Slotenmakerij Rob in Wilrijk bent u letterlijk gerust: wij ontwerpen, maken en leveren de beste veiligheidsoplossingen. Voor uw deuren, ramen, en/of (garage)poorten. Onze slogan is niet voor niets ‘Rob doet alles op slot’

Internationale Takeldienst Viaene

Kernenergiestraat 41 -2610Antwerpen

Internationale-takeldienst Viaene bvba te Antwerpen: internationale takeldienst Internationale-takeldienst Viaene bvba internationale-takeldienst viaene bvba,viaene,antwerpen,depannage,takeldienst,opslag,motortrailer,autotrailer,servicewagen,takelaut

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.