U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ceyssens

Industrieterrein Kanaal-noord 1185 -3960Bree

Gebr. Ceyssens Ceyssens NV Industrieterrein Kanaal-Noord 1185 B - 3960 Bree Tel. :+32 89 461189 Fax: +32 89 468144 info@ceyssens.com algemeen vervoer - afvalverwerking - eigen sorteer- en overslagruimte (vergund)

Vanaken

Maaseikerbaan 61 -3960Opitter

Installatiebedrijf Vanaken bvba uit Bree is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming. U kan bij ons terecht voor de installatie van een condensatieketel op gas of olie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

A.v.m.

Roterstraat 7 -3960Bree

De firma AVM kan bogen op een rijk verleden.De ruime waaier aan bewerkingen: engineering, metaalbewerking, transport & montage zorgen ervoor dat ze de klant een totaal pakket kunnen aanbieden.

Ifor Williams Trailers Benelux

Nieuwstadstraat 6 -3960Bree

Tijdelijk een trailer nodig voor u transport. Wij hebben diversen Ifor Williams trailers voor u in de verhuur.

Vd Montage

Industrieterrein Kanaal-noord 1443 -3960Bree

VD Montage is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op het plaatsen van prefab beton elementen in zijn ruime betekenis.

Grondwerken Creyns Guido & Zn

Kanaalkaai 1146 -3960Beek

Grondwerken Creyns Guido & Zoon is gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken, containers en recycling.

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Touringcarbedrijf De Wilg

Industrieterrein Kanaal-noord 1433 -3960Bree

A.b.s.l.

Kerkstraat 34 -3960Bree

ABSL staat voor automatiserings-, besturings- en solartechnieken Lipkens:wij zijn uw betrouwbare partner bij alle installaties die met zonne-energie en automatisering te maken hebben. Daarnaast kunt u ook op ons een beroep doen voor alle kleine ...

T.d.e.

Witte Torenwal 25/4 -3960Bree

Radri

Industrieterrein Kanaal-noord 1207 -3960Bree

Metaalwerken, staalconstructies, interne transportsystemen en onderhoudswerken behoren tot onze hoofdactiviteiten. 
RADRI staat voor kwaliteit, duurzaamheid en service.

Sgrs Elektro

Vrijheidslaan 63 -3960Bree

Bij SGRS Elektro staat een ervaren team klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica en brandbeveiliging.

Electro Craeghs Janssen

Solterweg 62 -3960Bree

U kunt dus bij ons terecht voor de aansluiting van al uw elektrische installaties en uiteraard ook voor een betrouwbare klantendienst achteraf, voor herstellingen, onderhoud en depannages

Kempische Wagenbouw

Voortbemdenstraat 3 -3960Bree

KWB is een trailerfabrikant, gevestigd in Bree (in het Noord-Oosten van België). KWB heeft een sterke reputatie opgebouwd in het vinden van oplossingen voor de snel veranderde transportproblematiek.

Meditechniek

Wolstraat 25a -3960Bree

Meditechniek sterk in service voor: badsystemen, douche systemen, patiëntenliften, transfestsystemen, stoelliften, enz. Wij doen ook aan het aanpassen van woningen. Dit om het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Kathagen

Toekomststraat 4 -3960Bree

Uw partner voor alle oplossingen voor cleaning, heating, perslucht en minitransport. Oplossingen d.m.v. advies, kwalitatieve producten en hoogstaande service. Zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat.

Smeets & Zonen

Industrieterrein Kanaal-noord 1157 -3960Bree

Onze onderneming is gespecialiseerd in deinvoer & uitvoer van vrachtwagens, wagens,machines, transporteurs en aanhangwagensmet ruim 30 jaar ervaring enRuim 500 voertuigen