U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hendrik Deceuninck

Blekerijstraat 85 -8870Izegem

Hendrik Deceuninck bvba is gevestigd te Izegem en sinds 2006 officieel exclusief Belgisch invoerder van Clark fork lifts. Het Clark gamma omvat naast elektrische en thermische fork lifts ook transpaletten, stapelaars, order pickers laag niveau,...

M-express

Reperstraat 57/59/61 -8870Izegem

Zowel particulieren, vrije beroepen, handelaars en bedrijven behoren tot ons cliënteel. Ook hebben we ons toegelegd op het verhuizen van senioren naar een serviceflat of woonzorgcentrum.

Db-express

Krekelstraat 72 -8870Izegem

DB-Express BVBA is een dynamisch bedrijf waar kwaliteit en service prioritair zijn. Onze specialiteit is sneltransport en hier gaan wij VER in en dit allemaal om onze klanten elke dag opnieuw tevreden te stellen.

Kortrijkse Transportonderneming

Noordkaai 10/1 -8870Izegem

Transport algemeen vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer

Olivier Transport

Lodewijk De Raetlaan 24 -8870Izegem

Verjans Transport

Roeselaarsestraat 17 -8870Izegem

Van De Mierop

Ambachtenstraat 21 -8870Izegem

Grond- en afbraakwerken Van De Mierop bvba is in 2001 opgericht door vader Karel en zoon Jef Van De Mierop. Destijds waren grondwerken de hoofdzakelijke activiteit.

Mandel Car Toerisme

Prins Albertlaan 78 -8870Izegem

Start Mandel Car Toerisme N.V.Start | InformatieStartProgramma 2007 Binnenkort komt hier onze nieuwe website Prins Albertlaan 78 B-8870 Izegem Telefoon: 051 31 75 74 Fax: 051/30 91 11 E-mai: info@mandelcar.be

Montagebedrijf Deswarte

Leo Bekaertlaan 2 -8870Izegem

Werkhuizen Deswarte biedt oplossingen op maat voor transport van bulkgoederen, stapels of afzonderlijke elementen en het automatiseren van productielijnen.

Corvan

Lodewijk De Raetlaan 22 -8870Izegem

Intern transport voor industrie- envoedingssectorRol - Riem - Ketting conveyorModulaire riem conveyorsGoederenliftenHandling toestellen & systemenAlgemene mechaniekHerstellingenLaswerk staal-inox-aluminiumMachinebouw

Jaro

Ambachtenstraat 40 -8870Emelgem

Heel veel industriële spelers hebben degelijke plastic- of kunststofzakken nodig. Voor opslag, verpakking, of transport. All Plastic Products – Jaro in Izegem is al jarenlang specialist in maatwerk.

Televic Group

Leo Bekaertlaan 1 -8870Izegem

Televic's mission is to develop and manufacture a range of high quality, superior products and solutions for the audio, multimedia and communication markets. Televic - Transport - Nurse call - Conference - Multimedia learning - Products & Solutions

Vandemeulebroeke Jean-pierre

Wezestraat 102 -8870Izegem

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Reynaert

Negende Liniestraat 28 -8870Kachtem

Reynaert Pompen is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Reeds vele jaren is Reynaert Pompen leverancier in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken zoals DAB, Leader, Ebara, Grundfos, Karcher, enz.

Decoutere Profielen

Manestraat 35 -8870Izegem

Wij zijn een modern, middelgroot bedrijf met een hoge mate van efficiency en flexibiliteit. Naast een assortiment standaard profielen kunnen wij op basis van exclusiviteit nieuwe profiel-toepassingen ontwikkelen.

Meditech Pharma

Lodewijk De Raetlaan 20 -8870Izegem

Met meer dan 75 jaar ervaring in de apotheeksector, behoort Meditech tot een van de marktleiders in het ontwikkelen en produceren van automatisatie oplossingen voor de publiek toegankelijke apotheek.

Exterus

Zonnestraat 28 -8870Izegem

Jovatech

Kachtemsestraat 22 -8870Izegem

Decancq - Groep

Prins Albertlaan 96 -8870Izegem

Dabobel is een familiale onderneming gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van telecominstallaties voor GSM operatoren.

Marelput

Ambachtenstraat 19 -8870Izegem

Werkhuizen Deswarte

Leo Bekaertlaan 2 -8870Izegem

Onze specialiteit is het maken van metaalconstructies: trechters, bunkers, onderhoudsbordessen, vloerconstructies, ondersteuningen van machines, enz.

Bv Tec

Peter Benoitstraat 20 -8870Emelgem

Televic Rail

Leo Bekaertlaan 1 -8870Izegem

Wij bouwen hoogtechnologische en interactieve oplossingen die communicatie mogelijk maken in belangrijke en kritische omstandigheden.

Ck-construct

Roeselaarsestraat 622 -8870Izegem

The Video Factory

Nachtegaalstraat 6 -8870Izegem

The Video Factory is één van de Belgische pioniers op het vlak van videoreporting. Eén videoreporter filmt, monteert en schrijft het hele verhaal bijeen en schuift daarmee de traditionele vierkoppige televisieploeg (journalist, camera- man, ...

Deforche Construct

Gentseheerweg 108 -8870Izegem

Deforche Construct nv is een onderneming gespecialiseerd in het bouwen van sleutel op de deur projecten voor productieserres, tuincentra, onderzoekcentra industriële loodsen in metaalstructuren.

Interieur Steen

Ambachtenstraat 32 -8870Izegem

INTERIEUR STEEN | Wel even wat anders ENTER Interieur Steen keukens badkamers sanitair keukenontwerpers van eigen bodem en bestaat uit familiebedrijven met jarenlange ervaring. /// Wij gebruiken alleen de beste materialen en de meest gerenommeerde me

Omni-term

Roeselaarsestraat 525 -8870Izegem

Groothandel in loodgieters en verwarmingsmateriaal

Ddl - Construct

Lodewijk De Raetlaan 22 -8870Izegem

Isofaq

Leo Bekaertlaan 4 -8870Izegem

Olivier Construct

Lodewijk De Raetlaan 24 -8870Izegem

Burgerlijke bouwkunde. Tot de activiteiten van deze familiale onderneming behoren grondwerken, wegenbouw, rioleringswerken en de realisatie van tunnels, kokerbruggen, kelders, parkings en van specifieke gebouwen, echte "kunstwerken in beton".

Six

Schardouwstraat 31 -8870Izegem

Door de jarenlange inzet van alle medewerkers heeft SIX zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speler op de aannemersmarkt van RENOVATIE, DAKWERKEN, HVAC & SANITAIR.

Bekafun

Heilig Hartstraat 23 -8870Izegem

Bekafun levert U snel bijna alle projectorlampen, hoe oud of hoe exotisch ook uw projector.

Shirolatech

Bellevuestraat 50 -8870Izegem

Wicom

Manestraat 116 -8870Izegem

Doorheen de jaren heeft Wicom een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van Reinigingsvoertuigen; zoals Ruimdienstwagens, ADR combi-installaties, Kolkenzuigers. Wicom is tevens ook sterk in de containerbouw en de carrosseriebouw.

Strobbe Mobility Solutions

Ambachtenstraat 46 -8870Izegem

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Rdl Engineering

Ambachtenstraat 46 -8870Izegem

RDL Engineering is de gespecialiseerde producent en leverancier van material handling- en productieve interne transportsystemen voor de meest uiteenlopende industrietakken

Lifting Solutions

Ciepenstraat 28 -8870Izegem

Groothandel in hijs-, hef- en transportwerktuigen. Specialiteit tillen van lasten en personen.

Rentalift

Ciepenstraat 28 -8870Izegem

Rentalift, verhuur en verkoop van hoogwerkers, minikranen, schaarliften en verreikers. Alle toestellen om personen en lasten hoog te tillen.