U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één vanNederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

V.r.d. Transport

Hoogkamerstraat 290 -9140Temse

VRD is een familiebedrijf dat geeft om zijn personeel en klanten. Hun noden staan dan ook centraal in alles wat we doen en spelen een grote rol in ons aanbod.

V.r.d. Opslag - Distributie

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

Opslag en overslag van allerlei goederen.Ook in bewaringnemen van archieven.

Internationaal Transport Gilbert De Clercq

Kapelanielaan 10 -9140Temse

Internationaal Transport Gilbert De Clercq nv is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht te Sint-Niklaas door Gilbert De Clercq. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie verder uitgebouwd.

Vrd Logistiek

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. We kiezen bewust voor een duurzame aanpak.

Stevens-april Vervoer

Schrijnwerkerslaan 5 -9140Temse

Transport voor bouw en industrie, vervoer van grondstoffen en stukgoedvervoer Stevens April Vervoer - Transport voor bouw en industrie baantrekkers, ruwterrein trekkers, zware materialen, stalen laadbakken, verontreinigde grond, asfalt, slib, weegsys

Rooms Renting

Nieuwe Steenweg 176 -9140Elversele

De verhuur van machines, zoals graafmachines, tractoren met dumper en sinds kort een grondzuigwagen, dit alles met of zonder bediener.

Hoskens Vervoer

Krimperslaan 3 -9140Temse

Hoskens Vervoer bvba is sedert 1969 actief in de vervoer- en verhuissector alsook meubelbewaring. Als familiebedrijf staan we garant voor onze jarenlange ervaring, onze correcte service en ons blijvend streven naar kwaliteit.

Belga Traders

Doornstraat 192 -9140Temse

We can organise, following your inclinations, an à la carte stay, enabling you unearth the antiques you would like to have directly at the source, whether at auction-sales or from antique dealers or from flea markets.

Dls

Huis Ten Halven 31b -9140Temse

Wijckmans bouwmaterialen en beton Wijckmans | Bouwmaterialen & Beton bouwmaterialen, afwerking, beton, transport, betonproducten, kelderblokken, binnenblokken, gevelstenen, isolatie, pannen, stortbeton, welfsels, putten

Stallaert

Georges Van Dammeplein 3 -9140Temse

Jan Stallaert - Specialisten in afbraakwerken, grondwerken, containers, transport, bouwkundige machines en speciale interventies

R.s.k. Service

Duitslandstraat 6 -9140Temse

Oplossen van storingen van installatiesrevisies van machines en installatiepreventie onderhoudaandrijvingen -lager en uitlijnproblematiekverhuizingen en verplaatsen installatiesdraai- en freeswerkenleidingwerken (perslucht,…)

Cordeel Zetel Temse

Eurolaan 7 -9140Temse

Vakmanschap, traditie en een moderneinfrastructuur zorgen voor capaciteiten kwaliteit in de meest diversebouwprojecten.

Autocars Scheldeboorden

Eurolaan 1 -9140Temse

Scheldeboorden Travel Reisbureau Scheldeboorden Travel reizen,IML,reisbureau,scheldeboorden

Wego

Huis Ten Halven 41 -9140Temse

Schoolreis.be - Voyagescolaire.be NEDERLANDSFRANCAIS

Hanwel Belgium

Winninglaan 15 -9140Temse

Hanwel is een gerenommeerde en betrouwbare leverancier van industriële appendages en installaties zoals, afsluiters, kompensatoren, leidingondersteuningen en biodieselinstallaties. Hanwel

Mjtrad

Stokthoekstraat 33 -9140Temse

M2M communication and solutions (webdesign, webhosting, telemetrie,IT solutions zowel hardware als software)

Liftal

Duitslandstraat 4 -9140Temse

Op www.Liftal.com krijgt u een uitgebreid overzicht van ons leveringspakket en dienstverlening voor onze relaties in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Nlt-pivaco Group

Frank Van Dyckelaan 14 -9140Temse

Elemekaniek Coordinatiewerken

Duitslandstraat 7 -9140Temse

Wij zijn een onderneming met reeds 25 jaar ervaring in renovatie en onderhoud van kantoorgebouwen, magazijnen, winkels enwoningen, zowel voor de eigenaar als de huurder.Wij realiseren van afbraak tot eindafwerking.

Publi Gerty

Prinsenlaan 7 -9140Temse

Sinds 20 jaar kan u bij ons terecht voor het ontwerp, de uitvoering en de plaatsing van: gevelbekleding, lichtreclame, raamdecoratie, wagenbelettering, werfpanelen, signalisatie, banners en zuilen.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Electro De Leeuw

Krimperslaan 4b -9140Temse

Christof De Leeuw: Algemene electriciteitswerken en domotica

Lvp Engineering & Constructions

Haverheidelaan 3 -9140Elversele

uw partner voor:• Bulkhandlingprojecten, op en –overslag, turnkey-oplossingen• Wasstraten en reinigingsmachines voor containers & kratten, …• Prototypebouw, ontwikkeling van niet-bestaande productiemachines• Engineering, extern en/of intern

De Meyer

Frank Van Dyckelaan 28 -9140Temse