U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandotrans

Ambachtenlaan 5 -9880Aalter

Welkom op de website van NV Vandotrans, uw partner in logistiek.Opgericht in 1992 specialiseerden wij ons in diverse industriële produkt-marktcombinaties.

Transport De Pestel M

Beukenpark 13 -9880Aalter

Wij zijn er van overtuigd dat hier de beste oplossing voor uw particuliere of zakelijke verhuis ligt. Zorgeloos en met de grootste efficiëntie helpen wij u verhuizen. Wij zorgen er steeds voor dat ons ervaren en opgeleid team van verhuizers aan uw...

Rush

Beukenpark 22 -9880Aalter

Wanneer snel handelen hoofdzaak wordt, bent u bij Rush op het juiste adres. U belt, wij vertrekken. Zo eenvoudig is het. Onze koerierdienst doet de naam "sneltransport" alle eer aan. Een sneldienst waarop u kunt vertrouwen sinds 1988.

Bockaert En Thienpont

Brug-zuid 21 -9880Aalter

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels, gevelstenen, dakpannen en andere bouwmaterialen. Wij zijn ook mee met de nieuwe trends op het vlak van tegels, klinkers, natuursteen en grindsoorten.

Maenhaut Wim

Venecolaan 27 -9880Aalter

Maenhaut Infrastructuurwerken is actief in grondwerken, rioleringswerken, wegeniswerken, afbraakwerk, grondverzet en eigen transport voor zowel externe als interne opdrachten.

Promatic-b

Léon Bekaertlaan 24 -9880Aalter

Actemium is actief in projecten mbt industriële automatisatie (EIA) voor productiebedrijven in verschillende sectoren (Food &Bev, Farma, Chemie,...). Daarnaast organiseren we professionele opleidingen.

Impas

Heirstraat 80 -9880Aalter

Vabelor

Brouwerijstraat 100 -9880Aalter

Paho

Lokouter 49 -9880Aalter

PAHO biedt u een volledige accommodatie aan voor uw paard.Van binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, stapmolens en stapbanden, aanleg pistes tot alle nodige technieken zoals pisteverlichting, camerabewaking voor uw stallen, waterleiding met

Cosmolift

Venecolaan 52j -9880Aalter

35 jaar ervaring in personen-, zieken-,goederen- en autoliften.Lage prijs-Topkwaliteit-Uiterst veiligGeruisloos-Zuinig-Esthetisch inwerkbaarGeen schachtput-Gewoon stopcontactModernisering-depannage 24/24u

Van De Walle Industrial Building Contractor

Knokkeweg 23 -9880Aalter

35 JAAR ERVARING, waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.

Salubris

Leon Bekaertlaan 32 -9880Aalter

De totaalleverancier voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren. Bij ons kunt u terecht voor al uw professionele onderhoudsproducten en- materialen.