U zocht op: trendy keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Brussels Kart

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering...

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Festarent Hasselt

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

Doorheen de jaren heeft ons Festarent-team al heel wat feesten ondersteund. Van gezellige dinertjes voor twee personen tot events voor 20.000 gasten.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Gusto

Europalaan 38 -3600Genk

Gusto is een trendy, design restaurant, met open keuken en 2 windvrije terrassen in hartje Genk. Verfijnde gerechten van een topchef met kraakverse ingrediënten, modern gebracht. Wijnbar waar u wijnen per glas kan bestellen.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Velden

Kapellestraat 2 -9940Evergem

Vertommen

Mechelbaan 667 -2580Putte

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of energiezuinige verwarmingsinstallatie?Bij Vertommen vind je alle nieuwe trends onder 1 dak. Onze medewerkers staan voor je klaarmet het nodige advies. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Gernay - Meyer

Mechelsesteenweg 398 -2650Edegem

Demeulemeester

Moorselestraat 114 -8560Wevelgem

Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester, Kurt, Demeulemeester, architect, Wevelgem, architectuur, kunst, interieur, architect, keuken, badkamer, leefruimte, trendy, klassiek, tuinen, totaal

Ming Dynasty

Lodewijk Eng. Van Arenbergplein 11 -3001Leuven

Tenp

Vlaamsekaai 43 -2000Antwerpen

Recor Group

Sint-truidersteenweg 296 -3500Hasselt

Recor beslaat het een hele reeks van meubilair: van zetels, tot bedbanken en fauteuils tot woonkamermeubelen en slaapkamermeubelen. Meer dan 900 modellen maken het de klant mogelijk om te zitten, relaxen en te slapen in hun favoriete stijl.

Le Sultan

Place Kuborn 8-10 -4100Seraing

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Bottarga

Albert I-promenade 64 -8400Oostende

Teaterhuyse

Gasthuisstraat 10-14 -1745Opwijk

Om van elke feestelijke gebeurtenis een onvergetelijk stijlvol feest te maken, zowel op het vlak van creativiteit, originaliteit en een perfecte organisatie, maak je met ons als partner de juiste keuze.