U zocht op: trilplaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Heuninck

Vriesenrot (stg) 28 -9200Dendermonde

Wij verdelen het volledige gamma van Wacker Neuson. In dit gamma vind je graafmachines van 800kg. tot 14.5 ton, wielladers van 2 tot 10 ton maar ook wiel en rupsdumpers, verreikers, trilplaten en nog veel meer.

Loxam Rental

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

Voor al uw VERHURINGEN van stroomgroepen, compressoren, minigravers, dumpers, laadvoertuigen, trilplaten, walsen, betonafwerking, stellingen, hoogwerkers, verreikers, diamantboormachines, bouwdrogers, tuingereedschap.. staat Loxam RENTAL voor u klaar