U zocht op: trouwfeesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kasteel Fruithof - Restaurant Onzea

Fruithoflaan 15 -2530Boechout

Waar tafelen een hoffelijke bezigheid wordt. Liefhebbers van lekker tafelen in een ontspannen sfeer, families die wat te vieren hebben en een kindvriendelijke omgeving op prijs stellen. Zomerterras aan unieke vijver, ruime parkeermogelijkheden.

T Hooghuys

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

?t Hooghuys in Berlaar is een uniek stukje 16de eeuws erfgoed dat, na 2 jaar intensief restaureren, tot de verbeelding spreekt als decor voor vergaderingen, teambuildings, incentives, huwelijksrecepties en thema-events.

Lm Sounds

Vogelzang 5 -2200Herentals

Opnamestudio in Herentals

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Smoutmolen

Kerkstraat 54 -2980Zoersel

Achter de oude voorgevel van een smoutmolen bevindt zich nu een verrassend stijlvol ingerichte feestzaal die vorig jaar grondig vernieuwd werd en met airco uitgerust. Het interieur is volledig afgestemd op gezelligheid en op feesten met stijl.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Colors Roomijs De Frietkar

Vosstraat 9 -2140Borgerhout (antwerpen)

Organiseert u een trouwfeest, verjaardagsfeest, babyborrel of personeelsfeest? Cr?merie Colors zorgt op al uw feesten voor een ludieke invulling van uw catering.

Invite Group Met Als Onderbenaming Hof Ter Delft

Laar 42 -2180Antwerpen

Hof ter delft de manier om u en uw gasten op een sfeervolle manier te ontvangen hof ter delft, ter delft, delft, feestzaal, trouw, feest, trouwfeest, ceremonie, wedding, receptie, reception, ekeren, vergaderzaal, catering

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Melisse

Turnhoutsebaan 348 -2110Wijnegem

Melisse Melisse - Feesten, traiteur en delicatessen Feesten, traiteur,delicatessen, trouwfeest,trouw,brunch,dinner

Verhelst Krediet

Grotesteenweg 23 -2600Antwerpen

V-Krediet voor vlug, veilig en discreet lenen-We hebben allemaal onze dromen en plannen: De woning herinrichten, een nieuw salon, een huishoudtoestel, een prachtige reis, het trouwfeest van uw kinderen, ... Geld in uw hand voor ieder doel

Feestzaal Royal Palace

Uilenbaan 198 -2160Wommelgem

Feestzaal Royal Palace is de nieuwe feestzaal gelegen te Wommelgem in Antwerpen. U kan er terecht voor al uw evenementen zoals; trouwfeesten, geboortefeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, ?

Ceremonie Ducheyne

Grotesteenweg 55 -2600Antwerpen

Ceremonie ducheyne verhuur herenkleding alles voor trouwfeest begrafenis smoking habijt kostuum jacquet redincote hoge hoed habiet...

Salons Pauwels

Veldkant 14 -2530Boechout

Welkom op de website van Hof Van Reyen hof van reyen , trouwen , trouwfeest , party , bedrijfsfeest , bedrijfsfeesten , jubileums , communie , trouwpartij , feestzaal , feestzalen , Seminaries

Friet En Co

Max Hermanlei 70 -2930Brasschaat

Reeds 6 jaar komen wij met onze zeer professionele en goed uitgeruste frituurwagen uit Antwerpen bij u thuis of op elke locatie om uw feesten te verzorgen.Verjaardag, communiefeest, lentefeest, trouwfeest / huwelijk, bedrijfsfeest, babyborrel, ...