U zocht op: tuinaanleg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vercammen Tuinaanleg

Testeltsesteenweg 197 -3201Aarschot

Tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen, klinkers, kasseien, waterpartijen

Herba

Leuvensesteenweg 276 -3390Tielt-winge

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeen om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres!

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Kim Onghena

Berlaarbaan 268 -2861Sint-katelijne-waver

Welcome | blackbit.net blackbit.net Login Navigation Welcome Thawte notary Products (software) Free web hosting! Regular expressions (regex) Java Tools Welcome About blackbit.net Welcome to blackbit.net, the personal website of Daan Kets. I'm a belgi

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Tuinaanleg Parmentier

Pater Penninckxstraat 6 -1982Zemst

Meer dan 20 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen.

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 277 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Exclusieve Tuinen - Van Den Vonder Raf

Oudestraat 11 A -2220Heist-op-den-berg

VOOR EEN TUIN NET ZO EXCLUSIEF ALS U.

Johny Swinkels En Co

Ossebrugstraat 1 -3200Aarschot

Swinkels & Co zorgt voor de grondwerken voor aanleg of heraanleg van uw tuin zodat het terrein zaai- en plantklaar ligt voor uw nieuwe tuin. Ook bij de grondwerken voor de aanleg en renovatie van zwembaden, zwemvijvers en natuurvijvers ..