U zocht op: tuinonderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Lovely Garden

Waterstraat(til) 1 -3150Haacht

Kim Onghena

Berlaarbaan 268 -2861Sint-katelijne-waver

Welcome | blackbit.net blackbit.net Login Navigation Welcome Thawte notary Products (software) Free web hosting! Regular expressions (regex) Java Tools Welcome About blackbit.net Welcome to blackbit.net, the personal website of Daan Kets. I'm a belgi

Belgojardins

Ijzerstraat 45 -3080Tervuren

Aanleg en onderhoud van tuinen, afsluiting en betegeling, verbouwingswerken, verwarming, pleisterwerken, vloeren, elektriciteit, sanitair, karweien, klusjesdienst, renovatiewerken.

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Tuinaanleg Parmentier

Pater Penninckxstraat 6 -1982Zemst

Meer dan 20 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen.

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Tuinen Leneer

Lenniksebaan 1061 -1602Sint-pieters-leeuw

Aanleggen en onderhouden van tuinen en bestratingen bij particulieren en bedrijven

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Branckaer

Jozef Kumpsstraat 43a -1560Hoeilaart

Bent u op zoek naar een professionele tuinontwerper of tuinaannemer?

Krinkels Landscape

Oudemanstraat 11 -1840Londerzeel

De `K` van landschapsaannemer Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.