U zocht op: tweedehands auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Ghistelinck Autobedrijven

Franklin Rooseveltlaan 165 -8790Waregem

Ghistelinck is zoveel meer dan alleen een Mercedes-Benz garage. Of je nu particulier bent of bedrijfsleider, we gaan altijd op zoek naar de beste totaaloplossing. De showrooms en zeker de flagshipshowroom en kantoren in Waregem onderstrepen die ambitie.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Maxitruck Finance & Lease

Franklin Rooseveltlaan 121 -8790Waregem

Leasing/huurkoop op alle tweedehandsvoertuigen, van heel recentetot 10 jaar oud :-duidelijk en eenvoudig systeem-afkoopmogelijkheid vanaf 12 maanden huur-leasing reeds mogelijk met laag voorschotspecialiteit : DAF trucks (trekkers)

Machinery Resale

Nokerseweg 200 -8790Waregem

Machinery Resale koopt en verkoopt tweedehandse bouwmachines aan bedrijven en handelaars, zowel lokaal, nationaal als internationaal: dieselcompressoren, industriële compressoren, generatoren, wielladers, graafmachines en nog veel meer.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Fatolo

Meiweg 8 -8790Waregem

Fameco Bvba is de specialist in recent tweedehands en ook recent medisch materiaal. Het aanbod varieert van electroscooters ( scootmobielen ), tandems, driewielers, elektrische rolstoelen, tilliften, ziekenhuisbedden, alles wat revalidatie materiaal

Atrac

Steenovenstraat 5 -8790Waregem

SPECIALIST IN ZELFLOSSERS - KIPPERS

Matcars

Flanders-fieldweg 34 -8790Waregem

Rogiers-vanpoucke

Henri Lebbestraat 150 -8790Waregem

Rogiers, de specialist in projecten, CNC-machines en traditionele machines op gebied van houtbewerking, profielbewerking voor kunststof en aluminium, advanced materials, finishing en stofafzuiging.

Tvh Equipment

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment maakt deel uit van de groep mateco (met meer dan 60 locaties in Europa en wereldwijd zelfs meer dan 80 partners). TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België.