U zocht op: tweedehands heftrucks

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Devanmat

Wielsbekestraat 26 -8780Oostrozebeke

Devanmat BVBA hoofdactiviteit is het aan– en verkopen van alle tweedehands machines: minigravers, graafmachines, heftrucks, wielladers, verreikers, tractoren...

Alm

Posterijlaan 53 -8740Pittem

ALM Lift - Verkoop, verhuur en onderhoud van hoogwerkers, schaarliften en verreikers

Van Den Dorpe Handling Equipment

Westerring 7 -9700Oudenaarde

Van den Dorpe - Material Handling specialiseert zich in verkoop, verhuur, onderhoud en wisselstukken van Heftrucks, transpalettes, reachtrucks, magazijntrucks, zowel nieuw als tweedehands.

Hendrik Deceuninck

Blekerijstraat 85 -8870Izegem

Hendrik Deceuninck bvba is gevestigd te Izegem en sinds 2006 officieel exclusief Belgisch invoerder van Clark fork lifts. Het Clark gamma omvat naast elektrische en thermische fork lifts ook transpaletten, stapelaars, order pickers laag niveau,...

Lifting Solutions

Ciepenstraat 28 -8870Izegem

Groothandel in hijs-, hef- en transportwerktuigen. Specialiteit tillen van lasten en personen.

B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Wybo Lifting

Gentseweg 632 -8793Waregem

Wilt u uw magazijn of orderpicking optimaal organiseren? Of zoekt u naar een krachtige manier om uw palletten te vervoeren op uw bedrijventerrein? Dan vindt u bij Wybo Lifting een bijzonder uitgebreid assortiment aan elektrische en thermische heftrucks.

Duma Forklifts

Torkonjestraat(mar) 23 -8510Kortrijk

Duma Forklifts verkoopt sinds 1969 over de hele wereld nieuwe en tweedehands vorkheftrucks van diverse topmerken

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Heftrucks Bostyn

Rijksweg 15 -8860Lendelede

Zoek niet verder!Heftrucks Bostyn is een familiebedrijf - gespecialiseerd in tweedehands heftrucks -waar persoonlijk contact hoog aangeschreven staat.

Van Bruwaene Heftrucks

Brugsesteenweg 97 -8740Pittem

Bij Heftrucks Van Bruwaene geniet u van een uitstekende service en kwaliteit!

Garage De Soete

Felix D'hoopstraat 128 -8700Tielt

VERKOOP, VERHUUR & ONDERHOUD VAN HEFTRUCKS & BEDRIJFWAGENSBij Garage De Soete vindt u een brede waaier aan machines voor bouw en industrie - voor verkoop en verhuur, nieuw of occasie.

Garage Dujardin Marc

De Westakker 105 -8560Wevelgem

Verkoop van nieuwe en tweedehandse toyota vorkheftrucks diesel lpg elektrisch verhuur op korte en lange termijn service onderhoud en herstelling van

Krist-renting

Olsenesteenweg -8720Dentergem

Verhuur van allerlei bouwmachines en herstellingen en onderhoudt ter plaatse